Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Американка търси 24-ия си съпруг

68-годишната Уолф беше вписана в Книгата на рекордите Гинес като жената с най-много бракове в цял свят. Тя признава, че е пристрастена към романтиката на сватбената церемония. Американката, чието моминско име е Линда Лоу Тейлър, се омъжила за първи път през 1957 г. за 31-годишния Джордж, когато била едва на 16 г. Бракът им продължил седем години и бил най-дългият и щастливият от всички.

След това нещата тръгнали на зле. През следващите десетилетия тя се омъжила за едноок затворник, проповедник, барман, водопроводчици и музиканти. Двама от тях се оказали хомосексуалисти, двама били бездомни, а един я биел. Друг сложил катинар на хладилника й. Един от браковете й продължил само 36 часа, защото “нямало любов”. Освен това Линда се омъжила три пъти за един и същ човек, Джак Гърли.

Тя има седем деца от различните си съпрузи и е мащеха на много други. За последно преди десет години тя се омъжила за участник в рекламни клипове. Един от съпрузите на Линда, Глин Уолф, е мъжът с най-много бракове в света, 29. Той починал една година след сватбата им на 88 г. Поради това в момента тя търси съпруг номер 24.

“За последно минах по пътеката към олтара преди години. Липсва ми това усещане”, споделя Линда пред британския таблоид “Сън”. Серийната булка, която в момента живее в старчески дом, твърди, че никога не е изневерявала на съпрузите си и заявява, че ако можеше да върне времето назад, никога не би се омъжила отново толкова много пъти.

Източник: dariknews.bg | 25 02 2009 - 11:28
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 3478 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.