Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Интересна причина за развод: съпругът е отказал да финансира сватба на любимата котка

Жителка на Египет е подала молба за развод след като мъжът й е отказал да плати за шикозното сватбено тържество в хотел с пет звезди, организирано за любимата котка на жената.

Преди половин година Хадиджа, студентка на филологическия факултет в един от университетите в Кайро, се е омъжила за богат човек, който е по-възрастен от нея с 50 години.

Мъжът е изпълнявал всички желания на младата булка. Но, когато Хадиджа е решила да поръча сватбено тържество за своята котка в един от най-скъпите столични хотели, съпругът твърдо е отказал да отдели необходимата парична сума. Хадиджа е подала молба за развод.

Както съобщава РИА “Новости”, в съдебната зала мъжът е обявил, че е съгласен на развод, но като последен подарък е решил все пак да поръча сватбено тържество за котката на съпругата си, но в по-непретенциозен хотел, управляван от негов приятел. Жената се е размекнала от това му решение и е оттеглила молбата си за развод.

Източник: karierist.com | 27 05 2008 - 22:41
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 5261 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.