Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Семейство се сдоби с близначки с различен цвят на кожата за втори път

За втори път на британско семейство се раждат близнаци с различен цвят на кожата, съобщават информационните агенции.

Новородената Мия има тъмна кожа като баща си Дийн Дюран, а нейната сестра близначка Лиа има светлата кожа и сините очи на майка си Алисън Спунър. По-големите сестри Лорън и Хейли, родени през 2001 г., също са с различен цвят на кожата. Близначките не са еднояйчни, затова разликата между тях не е изключение.

Лекарите отбелязват, че вероятността при една и съща двойка два пъти да се родят близнаци е изключително малка, а вероятността и в двата случая близнаците да са с различен цвят на кожата е практически равна на нула. “Това може да се случи веднъж на милиони”, категорична е доктор Сара Джарвис от Британския колеж на общопрактикуващите лекари.

Случаят е толкова рядък, че медицината не разполага със статистика, която би могла да отбележи вероятността на повторението с близначките в семейството на Дийн Дюран и Алисън Спунър.

Източник: dariknews.bg | 5 01 2009 - 10:50
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4574 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.