Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Интернет влиза в леглото

Любовта в интернет рязко се увеличава за сметка на запознанствата в нощните клубове или по време на парти. Според експертите, които следят това явление, запознанствата чрез интернет водят до сексуални взаимоотношения четири пъти повече в сравнение с останалите срещи.

В изследването на американската компания Harris Intercktive online, в което са участвали над 10 000 души, става ясно, че една трета от лицата на възраст между 45 и 55 години, които са сключили брак през последните две години, са се запознали в интернет. Близо 20% от сключилите брак на възраст между 20 и 45 години казват, че са се запознали също в глобалната мрежа.

“Хората не винаги са готови да съобщят всичко за себе си, да направят обективен автопортрет и поради тази причини общуването в интернет помага за по-доброто опознаване между хората”, казва социологът Андрю Фьор.

Според Гайлън Беквотър от калифорнийската компания E-Hormones в най-скоро време сватбата без интернет-посредничеството ще може да се сравни с опитите да се намери някаква улица шофирайки без да се използва карта.

“Интернет не принадлежи само на младите”, каза 81-годишен американец, който миналата година е намерил любовта на живота си, след като е пуснал обяви на своя уебсайт. Той е получил десетки предложения от САЩ, Австралия, Украйна и други държави, но е избрал китайка, съобщава БГНЕС.

Източник: dariknews.bg | 20 03 2009 - 08:07
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 2781 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.