Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Бизнесдама ще става майка на 66 години

Елизабет Адни е преуспяла бизнесдама на 66 години, на която й предстои да стане най-възрастната майка във Великобритания и в света, пише в. “Сън”.

Неомъжената жена е бременна в осмия месец, след като се е подложила на оплождане ин витро в Украйна.

Желанието на Елизабет Адни е да роди дете, на което да остави парите си.

Бременността на 66-годишната британка е изумила лекарите, които са я предупредили, че раждането може да е опасно за здравето й.

Елизабет Адни от Нюмаркет ще наследи титлата “най-възрастна майка на Великобритания” от д-р Патриша Рашбрук, която през 2006 г. роди син на 63-годишна възраст, след като се лекува при скандалния италиански експерт д-р Северино Антинори.

Адни споделя, че вече е приготвила детската стая в дома си за 600 000 лири.

Бебето трябва да се роди през юли – един месец преди 67-ия й рожден ден. Елизабет е наела и бавачка, която ще живее при нея.

Бъдещата майка е директор на текстилна компания и е била омъжена за кратко, преди да подаде молба за развод през 1990 г.

Елизабет Адни има три доведени деца от проваления си брак – 46-годишната Пенелопе, 44-годишната Луси и Уилям, на 42 години.

Желанието й обаче е да има собствено дете, което да наследи парите й. За най-старата майка в света се смята испанката Кармела Бусада, която през 2006 г. на 66-годишна възраст роди две момчета.

През юли 2008 г. индийката Омкари Панвар стана майка на близнаци на 70-годишна възраст, но годините й се оспорват, тъй като жената не може да представи акт за раждане.

Източник: yellow.bg | 20 05 2009 - 00:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 3560 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.