Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Почивка

Karierist.com » Кариеристка » Почивка »

Създадоха пръстен, напомнящ за годишнина от сватба

Пръстен, който напомня на мъжете за годишнината от сватбата им беше създаден във Великобритания. Това съобщи британският вестник „Дейли мейл”.

Напомнящият пръстен се нагорещява на всеки час ден преди самата годишнина, за да припомня на мъжа, който го носи, че следващият ден е важен.

Топлината се създава от малко термо-устройство, поставено в пръстена, уточнява вестникът. Пръстенът е изобретение на Аласкан Клийв Ойнс, който в момента води преговори с бижутерите да започнат да предлагат „хитрото бижу” в магазините си. “Пръстенът преобразува топлината от ръката ви в електричество, което поддържа батерията в него заредена, и това поддържа работата на микрочипа с часовников механизъм”, обяснява създателят.

“Всичко, което се изисква от вас е да определите датата на годишнината, да ни я кажете и ние ще я програмираме. Така пръстенът ще ви топли всяка година, ден преди събитието”, допълва още той.

Източник: dariknews.net | 4 10 2006 - 02:10
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 5690 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.