Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Мъже

Karierist.com » Кариеристка » Мъже »

Богатите мъже предпочитат брюнетките

Брюнетките, такива като Карла Бруни, която отскоро се е омъжила за президента на Франция Никола Саркози, имат повече шансове да си намерят богат съпруг, отколкото блондинките, пише Daily Express.

За да намерят някаква зависимост, изследователите са анализирали цвета на косата на жените и приятелките на 100-те най-богатите мъже в света.

След направеното изследване се оказа, че по-голямата част от тези жени са брюнетки: 62% от милиардерите предпочитат жените с кафява коса. Блондинките са на второ място с 22%. Жените с черна коса са 16%. Интересно е, че нито един милиардер не се е свързал с жена с рижав цвят на косата.

Изследването е проведено по поръчката на Интернет-фирмата Lycos, притежаваща портал за запознанства. Обсъждайки резултатите от изследването, директорът на портала казва: „Човекът почва да се пита, дали Карла Бруни би могла да стане първата леди на Франция, ако беше блондинка?”.

Източник: karierist.com | 15 04 2008 - 01:26
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 6017 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.