Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Дом & Семейство

Karierist.com » Кариеристка » Дом & Семейство »

9 идеи за рационално използване на пространството в дома и офиса.

4. „Не забравяйте стените”


Огледайте се и ще видите колко свободно място има по стените в апартамента ви. Има много начини да използвате това новооткрито място. Например в кухнята можете да окачвате на тях тиганите или някои от най-използваните прибори. Ако нямате достатъчно голям плот, можете да си направите подвижен такъв, който да вдигате, когато не се ползва.

Разположете красиви полички по стените, където можете да подредите кутии с кафе или чай, рамки за снимки или всякакви други джунджурии.
В почти всеки магазин продават ъглови шкафчета или рафтове, които се монтират изключително лесно.

5. „Поставете най-често използваните предмети на една ръка разстояние”


Ако е възможно дръжте нещата, които използвате най-често, близо до мястото, където ги ползвате. Например – дисковете – до уредбата или телевизора; спалното бельо – в спалнята; резервните тоалетни принадлежности – в банята. Ако ползвате ножица в кабинета си и в кухнята, имайте две, така че винаги да имате под ръка. Така пестите време, а и нещата ви ще са много добре подредени.

6. „Купете си допълнително чекмедже”


В повечето магазини за мебели или офис принадлежности можете да откриете подвижни чекмеджета или кутии с колелца. В тях можете да държите всичко и са подходящи, както за дома, така и за офиса. Различните размери позволяват да ги държите под бюрото, под леглото или дивана и да ги изваждате лесно, когато ви потрябват.

Източник: tvoiatdom.com | 2 09 2007 - 00:00
Към тази статия има 1 коментара | Прочетена 8782 пъти
Виж коментарите
Още статии в тази рубрика

Вашите коментари към "9 идеи за рационално използване на пространството в дома и офиса.":


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.