Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Красота & Здраве

Karierist.com » Кариеристка » Красота & Здраве »

Експерти: Жените стават все по-красиви

Красивите жени стават все по-красиви, а мъжете не. Това уникално откритие беше направено от група финландски учени от Университета на Хелзинки, съобщава британският “Сънди Таймс”. Красивата част от нежната половина на човечеството също като се радват и на повече деца. Красавиците раждат повече момченца, с което тенденцията за увеличаване на броя на красивите жени се засилва с всяко следващо поколение, твърдят финландските учени.

Те обясняват феномена с факта, че красавиците имат повече кандидати и съответно по-големи шансове да създадат семейство. За прекрасната половина от човечеството най-важно при избора на спътник в живота не е външния му вид, а възможността да осигури добри условия за живот. Това е добра новина за мъжете, които според същото изследване, не са еволюирали по посока разхубавяване през последните няколко хилядолетия.

Все пак, четейки тази информация, имайте едно на ум. Проучването е направено в една от най-феминизираните страни в света, където през последните години позициите на мъжа са силно разклатени.

/БГНЕС

Източник: dnesplus.bg | 27 07 2009 - 09:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 6103 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.