Text: -A A +A
Четете още в Истински живот: Кариера
Фото: stock.xchng
снимка на MishoK
Автор: ( MishoK )

(Тази история е споделена във форума на Кариерист в темата “Сексът и кариерата”. )

Работя като държавен служител. През миналата година дойде нова директорка. Назначена с конкурс – разбира се нагласен, защото нямаше нито нужното образование, нито нужния опит като работен стаж. Но, нейсе ... Времената сега са такива в държавната администрация!

Та, въпросната още с постъпването си започна да назначава нови хора. Първият бе неин предишен любовник, а после – забележете, бившата му любовница.

На всичкото отгоре – новата директорка се оказа бездетна, женена и развеждана 4 пъти, а сега живееща с един митничар, който й стигал до рамото – по нейните думи. Като жена без задръжки по “тънката част” още от самото начало започна да твърди : “Мен ме интересуват само коли и мъже... Аз парите съм си ги направила с п**ката!”, “Двамата Маргини са израсли пред очите ми... Мутрите си ги въртя на пръста!”, “ Спира ме някакво ченге за неправилно престрояване и ще ми пише акт. Боже, тоя от първо райнно бил! Та началникът му ме е чукал двадесет пъти най-малко...”.

И все такива приказки, които събраха очите не само на колежките, а и на нас!

В началото си мислехме, че приказва така, само като е пийнала, защото се почва на уиски още към 11 преди обяд. Но се оказа, че е истина! Влачи си пистолет в жабката на служебната кола. По изборите се въртеше в щаба на печеливша милиционерска партия и скоро май ще я изстрелят още по-нагоре.

Сега, на мода е темата й, че има нов пореден любовник, и май ще напуска тумбестото митничарче, ама не може да вземе решение, защото митничаря я обсипва със злато от конфискуваните бижута....

Всичко, което ви разказвам е жива истина и ежедневие. Тази жена – вече на 50, направо може да напише наръчник на тема “Ролята на фелациото в кариерното развитие на дамите по време на фасадната демокрация!” или “Как стигнах до София със свирки!”. Само дето не умее да отвори компютъра горката. :)

Та нека ви служи като пример, какво може да се постигне със секс! А изборът си го направете сами.

Прегледано: 12,318 пъти Автор: MishoK Източник: Портал Кариерист | 02.12.2007г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

MishoK, честно ти казвам – твоят разказ звучи за моите уши като филмът на ужасите! Аз ли съм толкова наивна, хората ли са по-оправни от мен, но за това, което написа, преди съм мислила само като за литературните измислици. Значи има хора /жени, мъже/, които наистина правят кариера “по другия начин”. И най-интересното е, че май успяват да се справят по-добре от нас. Сега вече и не знам, какво мога да кажа. Освен: “Да, става и чрез секса, стига да си избереш този път”.


Добре дошли в реалния свят! Това явление е по-разпространено, отколкото мислим, но повечето такива “кариерни” истории не се разчуват.


Ами само за пример: във фирмата, в която работя, мога да изброя поне 5 такива случая. Ама за колко още не се е разчуло, не знам.


А имали ли сте шеф гей?Женомразец,реваншист,дребнав...Всички слабости на женския характер притежава,ама на степен-клюкарене,интригантство,ревност...и всичко това облечено в мнооооого власт!!!


и кадее е тази шефка бе


Да напълно вярвам на тази история! Даже мога да кажа, че нещата от този тип са най- концентрирани в образованието( гимназия, университет). Казвам го, защото известно време работих като личен шофьор на една дама работеща в един немалък университет. Та по време на тази дейност видях много неща, които дори във филмите липсват. А работих като такъв само 4 месеца.Оказва се, че тинята на обществото се намира най- отгоре! Така че свиквайте и не се учудвайте, че не можете да направите нищо.


“Страхотна поука” накрая....за малоумни млади девойки явно, защото аз лично нито се впечатлих, нито смятам, че тази дама е стигнала до някъде по-горе от унижението на потъпканото и Аз!!!


... много филми гледаш !


Добави коментар