Text: -A A +A
Четете още в Истински живот: Собствен бизнес
Фото: Erik Luyten

Продажбите бяха много малки, никаква печалба – дори съм работил на загуба. Парите за популяризация на сайта свършиха много бързо.

Моят приятел – партньор по популяризирането и реклама казва, че от самото начало сме избрали погрешна стратегия, защото сме се насочвали към перспектива, а не към бърз резултат, който би ни давал пари за покриването на разходите за поддръжката на ресурса не в перспектива, а още в настоящия момент. Казва, че вината е нигова. Но, като се замислям ... не съм бил много навътре в нещата и не съм разбирал ситуацията и аз съм му представил своите чудесни очаквания, според които той е изграждал стратегията на целия проект.

Сега пари нема. Изобщо. Остава само малко, колкото да изплатя дължимото към НАП-а и някакви стотинки за заплати.

Кредитите, външните инвестиции и подобни – вече не могат да ми помогнат, защото вече съм използвал тези възможности. На мен само ми остава да продам апартамента си и да се преместя в по-скромно жилище, а разликата в парите да я пусна за оправянето на бакиите в моят интернет бизнес... Такава ти ми работа. Усещането, че яко съм се минал, не ме оставя, направо нищо не ми се прави... Аз не съм много глупав човек, но така де се накен**** - това не очаквах.

Не очаквам някой да може нещо да ми препоръча в създадената ситуация. Но, все пак...

Прегледано: 2,755 пъти

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Щом си решил да пишеш тук, значи наистина си на ръба да се предадеш,
от друга страна щом аз чета твоята болка и решавам да ти отговоря, това означава че историята ми е до болка позната и искам да споделя моят прост опит.
Няма да изпадам в подробности, мисля че бързо ще ме разбереш като цяло бизнеса си е едно колело през чието въртене ние винаги сме горе и после долу и после пак нещата се завъртат ( не винаги става въпрос за средства, понякога емоционално ).
В този ред на мисли изчакай да се завърти, може и сам да останеш изненадан.
Печелил съм и по над 5000 лв. месечно от един бизнес а от друг бизнес губех, но в момента е точно обратното.
Има и кодове разбира се, бъди съсредоточен върху бизнеса си, но не пропускай страничните неща. Все пак трябва някак да захраниш бизнеса си докато той се обърне и започне да захранва теб.
Много често начина да печелим пари е пред очите ни, ние често правим това, което може да ни осигури доход, но не взимаме пари за услугата си.
Като цяло, съм стигнал до извода, че не трябва да се мисли за парите ами за идеите и да се бута към тях.
Има още една психология, но тя е когато ми върви: Не пестя дневните, понеже не чрез тях ще събера капитал. Капитал се събира с идея и ход към нея!
Поздрави!


Мариета Бързакова е едбна безкруполна измамница, която ни подлъга с мъжа ми да й се доверим като психолог. Уж можела да работи добре с деца. Тя дори няма деца и е разведена. Ходихме мяколко пъти на консултациите й в групата, която рекламира във Фейсбук. Пълно разочарование и детето даже се разстрои повече и не искаше да ходим. Това ли е помощ или бизнес стана?


Добави коментар