Text: -A A +A
Четете още в Истински живот: Работа и трудов живот
Фото: stock.xchng
снимка на psb
Автор: ( psb )

Удряли ли са ви шамар? Помните ли чувството? Първоначално силно объркване, гореща вълна ви облива, и питате „ЗАЩОО?” . За всеки шамар си има причина, съответно и последствия, дали добри, дали лоши.

Работех в тази компания от 3 години, бях много доволен, готини колеги, които с времето се превърнаха в добри приятели, добро заплащане, а и шефа не беше от най-лошите(добри шефове няма). В един слънчев есенен ден шефът събра целият екип и каза; „Големите босове ще правят, нововъведения и преструктуриране, сега е момента да предложим нещо велико и ново, давам свобода на екипа ви да измислите нещо. Измислете нова услуга, която да предлагаме, имате пълна свобода, до 2 седмици искам най-малкото някакви адекватни предложения”

Бяхме адски щастливи УРАААААААААА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, СУПЕР ВЕЛИКОООООО. Започнахме да проучваме в каква велика непозната сфера за нас да се набутаме, гледахме проучвахме, пътувахме търсихме, а бе като цяло главите ни започнаха да пушат. След първата седмица започна да ни обзема лека насигурност. След поредният ден на мислене и проучване, стоях на терасата и пушех поредната цигара, беше към 2:30 през нощта, сънят за поредна вечер ме подминаваше. Стоях и слушах нощта, в главата ми прелитаха хиляди мисли, но нищо което да ме насочи и изведнъж БУМ, ГОЛЯМАТА ЕКСПЛОЗИЯ. Дойде ми скапаната идея!!! Лист хартия-химикал и всичко започна да се лее, след около час основата беше положена. Не можех да се стърпя до сутринта, звъннах на Жорко;

Жоре слушай измислих го!
А бе ти луд ли си бе 4 сутринта ти вече откачи, това ще те докара до лудост.
Слушай, сега слушай!!

Разказах му всичко, всяко едно нещо което ми дойде на ум. След 30 минутна тирада, той явно вече поразсънен отсече, ДОБРЕ ЧЕ ИДЕЯТА Е СУПЕР ИНАЧЕ ЩЯХ ДА ТЕ УБИЯ.
На другия ден с видимо вълнение представих всичко пред екипа, мамка му дори имаше тържествени викове. Всички толкова бяха накефени, че за 3 дни имахме подготвени материали, презентация ВСИЧКОООО.

Представихме всичко пред мениджъра, финалната реплика показваше, че сме уцелили не в 10тката а в 11ката; ТОВА Е, ТОВА Е НЕЩОТО КОЕТО ЩЕ НАКАРА ХОРАТА ДА СИ ПОМИСЛЯТ, КАК СМЕ ЖИВЯЛИ ДОСЕГА!!!

Супер, започнахме работа, толкова бях ентусиазиран, че на моменти си виках „МАМКА МУ ЗАЩО НЕ МОГА ДА СПЯ В ОФИСА”. Колегите работеха с такова желание сякаш отглеждаха дете, всичко беше страхотно.

Дойде и месец Декември, времето на всякакъв род събирания: семейни, гуляи и служебни.

Фирмата реши да направи банкета в София, хем да се съберат офисите от цялата страна и хем да направят няколко фирмени ангажимента, като разяснения какво ще бъде догодина, бъдещи проекти и т.н.

Преди да тръгнем, попитах шефа дали ще представят и нашият проект, отговори само „ЩЕ ВИДИМ”.

Прегледано: 5,448 пъти Автор: psb Източник: Портал Кариерист | 26.02.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Страхотна история, за пореден път се убеждавам, че човек винаги трябва да устоява своето, и да не мълчи пред злобата и безочието на някои хора. Поздравления за куража.


ГЛУПОСТИ!Сценка от лигав хамерикански филм.В родината варианта е:1лТи просто нищо не измисляш-генетика2.Кротуваш си пред Нова година и тръпнеш дали ще има 13 заплатка...3.Гледаш да похапнеш в хотела и се оглеждаш кой не е поканен- ти ис знаеш защо...4Шефа крадне идеята ,ти гледаш да се подмажеш и да се вредиш в глутничката.5Да приемем ,че в тебе заговаря нещо възрожденско и му забиваш един челен-е,наслади се максимално на краткия оргазъм-веднага си уволнен,всички се отдръпват от теб,битият може да ти изпрати и мутри да те префасонират.6.Изтрезняваш,спичаш се тотално от уволнявкята/Ст Загора не е Сан Франциско/, чудиш се дали да не оближеш шефскиятанус и да бъдеш опростен...Горното е гадно и грозно,но просто е така...


Добави коментар