Text: -A A +A
Четете още в Истински живот: Мъжки истории
Фото: stock.xchng

Преди години работих в една фирма като управител. Мъжете, които избирахме за работа бяха доста безотговорни и недобросъвестни и ние решихме да вземем на работа жена.

Обявихме конкурс, че търсим жена да работи в склад на едро. Дойдоха доста жени. Както разбирате, не всяка жена би се е навила да се занимава с тази дейност – доста е тежка и мръсна. Най-накрая избрахме две жени. Едната след едноседмичен период на работа каза, че си изпочупила маникюрите и е избягала. Другата само кротко помолила да й се купят ръкавици. Купихме й ръкавици и жената продължи да работи без да се оплаква.

Тя беше много отговорна в подреждането на стоката и изобщо изпъкваше на фона на останалите работници-мъже като отговорен служител. Мъжете изпаднаха в ситуацията, когато жената работеше по-добре и по-отговорно от тях. Егото им беше потиснато и те започнаха да я тормозят, като казваха, че тя няма да издържи. Тогава, за да докаже, че я бива, жената грабна един от по-дребните работници и го е метнала на гръб като пожарникар. Човекът започна да врещи. Колективът беше във въсторг!

От този случай нататък всичките от мъжкият колектив се отнасяха с уважение към жената.

Прегледано: 4,877 пъти

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Разбира се, че ние жените сме по-добри!


да определено ние сме малко по борбенни и оправни


Само така! Трябва да докажем, че нежната половинка от света,т.с. жените сме по-добрата половина!


Въх не само пък така ще е... :-)


ами и при мъжете и жените 50% са свястни и работливи, а останалите са нехайни и мързеливи


Е няма начин, жената в някои случай е по-оправна, но само за да се перчи, защото се чувства застрашена постоянно


жените просто се правят на голямата работа за да привлекат внимание и да накърнят егото на мъжете,но все пак и двата пола са 50-50


Преди мноого време мъжете са били по-силният пол за каквото и да е.Но ето едно доказателство,че някой от тях в днешно време дори не могат и да работят.Днешната жена е домакиня,издържа семейството,както се казва и дърва си носи.(Не винаги е така но в повечето случай.) Истинските мъже в днешно време са рядкост.


Pravilno i az bih go metnala na ramo.Zashtoto i az cql jivot se blaskam sama…..


Арч Кепитъл с младата надежда на България – Александър Алексиев – е новата гореща инвестиция в България.


Добави коментар