Text: -A A +A
Четете още в Истински живот: Арменския поп
Фото: stock.xchng

Ето писмото, което писах do [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица] за да им съобщя,че няма да работя при тях и ето отговора, които ми дадоха така “професионално” ...

до [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица] (собственичката)

Zdraveite,
iskam da vi saobshtq, che mi napraviha mnogo izgodno predlojenie za rabota v druga reklamna agenciq.Prieh tqhnoto predlojeni, poneje vie dori ne mi kazahte za zaplashtane, a smqtam, che predelno vi e qsno tova do kolko stimulira slujitelq.

Blagodarq vi za vnimanieto!

P.S. Shtom ste tolkova na qsno s vsichko, zashto trqbvashe da mi otnemate 2 chasa i polovina za interviu, kato mojehte da ni posochete opredelen chas za vseki, a ne da se chakame vsichki pred kabineta po edno i sashto vreme.VREMETO E PARI! Ne smqtam,che e etichno da otnemate tolkova vreme ot pochivniq den na horata.
Kato vodite interviu, molq gledaite horata v ochite, a ne v strani!

и ето какъв беше нейния т отговор на пимото ми....
[текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]

КОЯ СИ ТИ (......), ЧЕ ЩЕ МИ ПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКИ! ТАКИВА КАТО ТЕБ – МАРКЕТИНГОВИ БОКЛУЦИ И ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ! ЗА ДА ИСКАШ ПАРИ, ПЪРВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ ЩО Е МАРКЕТИНГ? МОЖЕ И ДИПЛОМАТА ТИ ДА ЗАВИСИ ТОЧНО ОТ МЕН!

[текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]

ето и следващото и писмо...
[текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]

ВНИМАВАЙ НЯКЪДЕ ДА НЕ СЕ ЗАСЕЧЕМ! ЗАПОМНИЛА СЪМ ТЕ!
АЗ ПРЕПОДАВАМ ТОЧНО ТАМ КЪДЕТО УЧИШ!

След което моето писмо беше...
:) с тези евтини заплахи изглеждате още по жалка.До никаде няма да стигнете така.Само вредите на малката си фирмичка (от 3-ма души).

и ето следващото и писмо, което беше и последно й, понеже не изтърпях подобно отношение и я блокирах!....

[текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]

ПОДХОДЯЩО ИЗКАЗВАНЕ ЗА МОМИЧЕ ОТ КЪРДЖАЛИ, КОЕТО Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ В ХОТЕЛИТЕ!

[текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]

и така...това бяха изказванията на УЖ интелигентния специалист по маркетинг!!!

Моля ви, като ходите на интервию за работа, внимавайте да не ви “запомнят” :)
тук не си играят на дребно :)

Прегледано: 5,777 пъти

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Прочетох историята и честно казано, никой не е прав в случая. Вярно, че нещата, които са Ви написали под формата на личностни нападки и заплахи, са ненамясто, но от друга страна смятам за крайно неуместен начина, по който Вие сте се обърнали към фирмата. Самата форма, под която сте изложили мислите си, е също крайно неподходяща за човек, занимаващ се с маркетинг. Да пишете на български с латиница е доста странно, но въпреки това не е недопустимо при условие, че спазвате правилата за правилна транслитерация. Правописните грешки, допуснати от невнимание най-вероятно, също нямат място в такъв вид текст. Много ме учудва и грубият Ви и “недодялан” стил на писане. За човек, завършил или в процес на завършване на висшето си образование е крайно учудващо.


Въпросът ми е дали г-жа [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица] Ви е изпратила две писма последователно или между тях и вие сте се вмъкнали с нещичко...Ако някой си позволява и отделя време да пише подобни глупости (визирам г-жа [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица]), явно не става като личностни качества. Вие пък сте си затраяла на интервюто и чак, когато сте намерили друга работа, сте си позволили в имейл да направите забележките си.


Абсолютно подкрепям мнението на star


Тази “госпожа” се нарича [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица] – собственичка на [текста е изтрит от администрацията на сайта по молба на засегнатите лица] , рафиниран мошеник, за което притежавам нотариално заверени документи. Заплахите и злобата, които използва са невероятни и неприемливи за нито едно нормално човешко същество... Един млад човек е разбираемо да се вцепени от подобно отношение...


То че въпросната фирма, в която сте кандидатствали първоначално, не е на ниво, съдейки по отговорите, не е. Но как ви приемат на работа, ако попълвате документацията си по кандидатстването със същата грамотност? Star се е изказал достатъчно добре и подкрепям мнението му. Освен това ме шокира факта, че в послеписа Ви се изразявате сякаш с наченки на несдържан гняв, при положение, че пишете официален имейл до фирма, свързана с маркетингов бизнес, в която първо кандидатствате за работа. Без значение до какво решение стигате, обръщението Ви е подобно на този, който ви отвръща на имейлите. Не е професионално за никоя страна. Също така се пише ,,интервю", като стана въпрос за правопис. Като една фирма, набираща персонал за развитие на маркетинговия си бизнес, отношението от страна на управата е критично. Но вашият подход и етичен правопис като търсещо работа младо лице с висше образование (или в процес на завършване на висше образование) определено е също толкова неуместен.


tova e Marieta Barzakova, nali?


Добави коментар