Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Сайтът за интернет търговия Stupid.com със седалище в Лос Анджелис за трета поредна година изготвя списък с 10-те най-глупави подаръци, които човек може да подари на близките си в случай, че те веч

Сайтът за интернет търговия Stupid.com със седалище в Лос Анджелис за трета поредна година изготвя списък с 10-те най-глупави подаръци, които човек може да подари на близките си в случай, че те вече си имат всичко, а и не им липсва чувство за хумор, предаде Ройтерс.

Съставителите на класацията са подбрали Топ 10 на най-глупавите одаръци измежду 5000 артикула. Миналата година списъкът включваше лешникотрошачка с лика на Хилари Клинтън, мини голф за тоалетна, освежител за уста “Майка Тереза”, предава БТА.

Ето и Топ 10 за 2009 г. на най-глупавите подаръци за празник:

1. Комплект за възстановяване от птичи грип

Независимо дали човек е болен или иска да изненада някой свой болен приятел, комплектът за възстановяване от птичи грип съдържа всичко, което може да помогне за оцеляване от зараза с вируса H1N1 – сапун във форма на прасе, лейкопласт, наподобяващ бекон, конец за зъби с вкус на бекон и торбичка за повръщане.

2. Коледна украса с формата на кучешко изпражнение

Тази украса за Коледа може и да не мирише, но със сигурност е сред най-неподходящите за поставяне върху елхата.

3. Спасителна жилетка за топки за голф

Играчите на голф вероятно много ще харесат спасителната жилетка, благодарение на която тревогите им, че топката може да падне във вода и да провали играта им, ще останат в миналото.

4. Фройдистки пантофи

Обуйте пантофите с лика на Зигмунд Фройд и наблюдавайте как тревогите, депресията и параноята ви се изпаряват на мига.

5. Шимпанзе финансист

На цената на няколко банана, изкуствени, разбира се, можете да се възползвате от съветите на шимпанзето финансист от “Уолстрийт”, което се предлага в комплекс с директорски стол, бюро и компютър.

6. Досадно пиле

Терапията за овладяване на гнева придобива нова форма с яркооцветеното и супер досадно крякащо пиле. Когато усетите, че ядът ви напира, просто стиснете дразнещата играчка за гушата и тя ще ви изтанцува пилешки танц.

7. Оригващ си бирен пейджър,

който освен, че издава характерния звук, и свети. Управлява се дистанционно.

8. Говореща поставка за тоалетна хартия

Говорещата поставка позволява да запишете лично послание, което звучи всеки път, когато някой откъсне тоалетна хартия.

9. Комплект за обличане “Обама”

Кой в действителност е президентът Барак Обама? Можете да отговорите на този въпрос, като си вземета комплекта и го обличате по различен начин – като супергерой, бизнесмен или плажен сваляч.

10. Храна за елени за човешка консумация

Тази Коледа, след като сте нагостили с бисквитите и млякото добрия старец, не ви остава нищо друго, освен да се задоволите с храна за елени. Тя се предлага под формата на пелети и е безопасна за консумация от хора.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 2,059 пъти Източник на статията: standartnews.com | 04.12.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!