Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Съдът в град Брайтън, Великобритания, забрани на 32-годишния Адам Хинтън да прави секс с приятелката си Кери Норис в нейния апартамент поради систематично “нарушаване на спокойствието на съсе

Съдът в град Брайтън, Великобритания, забрани на 32-годишния Адам Хинтън да прави секс с приятелката си Кери Норис в нейния апартамент поради систематично “нарушаване на спокойствието на съседите” през изминалите две години.

Съдът съобщи, че двамата са били “изключително шумни, удряли са леглото в стената и безброй пъти съседите са се оплаквали от шумотевицата и крясъците”. След поредното оплакване преди време Градският съвет на Брайтън поиска от съда на Адам да бъде забранено да посещава апартамента на приятелката си и да прави секс с нея.

В началото съдът отхвърли искането и “поиска от Адам Хинтън в бъдеще да действа тихо с приятелката си”. След като двамата влюбени нарушават това искане на правораздавателните органи в града съдът постанови “Адам да няма право да се доближава на по-малко от 100 метра от жилището на Кери Норис”.

Съдът не остана длъжен и спрямо самата Норис, която получи предупреждение, че ако повтори същото нарушение, но с някой друг, “ще остане без жилище”.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 1,860 пъти Източник на статията: dariknews.bg | 17.08.2008г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!