Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

В Черна Гора 36-годишния пациент на психиатрична клиника преоблечен като полицай в рамките на половин час е регулирал движение на оживено кръстовище, докато не са го „отстранили” истинските полицаи

В Черна Гора 36-годишния пациент на психиатрична клиника преоблечен като полицай в рамките на половин час е регулирал движение на оживено кръстовище, докато не са го „отстранили” истинските полицаи.

Това се е случило миналата неделя, във втората половина на деня. На едно от най-оживените кръстовища на града се е появил мъж, облечен като регулировчик и е започнал активно да регулира потока на колите.

„Никой нищо не е подозирал и всички стриктно са изпълнявали неговите разпореждания. Аз също не съм се изненадал, че на кръстовището има полицай, тъй като поради ремонта на съседните улици, движението беше много натоварено”, – казва един от свидетелите на работата на лъжеполицая.
Според думите на очевидците, мъжът е бил облечен с пълната полицейска униформа. На лъжеполицая не му е провървяло, защото само след половин час се е появила полицейска кола. Човекът се е уплашил от истинските полицаи, хвърлил си шапката и побегнал, но веднага е бил прегазен от минаващия автомобил, съобщава РИА “Новости”.

Пострадалия мъж е бил незабавно откаран в близката болница, където са констатирани сътресението на мозъка и охлузванията.

След малко е станало ясно, че човекът е регистриран в психиатричната клиника и не му се случва за пръв път да се прави на герой. Самият пострадал обяснява деянието си с това, че се е опитал да осъществи старата си мечта да стане полицай.

В момента инцидентът се разследва.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 1,770 пъти Източник на статията: karierist.com | 27.05.2008г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!