Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Жените във Великобритания прекарват средно по 8 години от живота си в пазаруване, пише в. “Сън”, цитирайки резултатите от допитване, направено сред 3000 души.

Жените във Великобритания прекарват средно по 8 години от живота си в пазаруване, пише в. “Сън”, цитирайки резултатите от допитване, направено сред 3000 души. Цифрите са изчислени въз основа на часовете, които средностатистическата жена отделя дневно за пазар.

При работно време “от девет до пет” въпросните 8 години, разпределени върху 63 години живот, се равняват на 3148 дни или на 25 184 часа.

Резултатите от анкетата показват, че жените посещават различни магазини средно по 301 пъти в годината. 84 от тези посещения са в магазини за хранителни стоки, 30 – за дрехи, 27 – за козметика, 15 – за обувки и 18 – за аксесоари.

Има дами, които обаче са толкова обсебени от пазаруването, че макар все още да са много млади, вероятно отдавна са покрили тази статистика. Сред тях са Колийн Маклафлин – годеницата на Уейн Рууни от “Манчестър Юнайтед”, и Алекс Къран – партньорката на Стивън Джерард от “Ливърпул”, коментира изданието.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 3,432 пъти Източник на статията: actualno.com | 29.11.2006г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!