Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Руски фермер поиска да се ожени за кравата си и прати искането направо на президента на страната Владимир Путин, предава МосНюз.

Руски фермер поиска да се ожени за кравата си и прати искането направо на президента на страната Владимир Путин, предава МосНюз. Борис Гъбов отправил странното питане до президента по време на наскоро организираната онлайн-среща между Путин и обикновените руснаци.

Мъжът от малкото селце Кемерово в Южен Сибир обосновал искането си с това, че всички момичета и повечето жени са напуснали селцето и отишли да живеят в града.

„Няма как да си намеря спътница в живота и съм обречен на самота. Тъй като обичам животните с цялото си сърце, единственото решение, което виждам е да се оженя за някое от домашните ми животни, като например кравата ми. Кога в Русия ще е позволено това?“, казва Гъбов във въпроса си към руския президент.

Не е ясно, какъв е бил отговорът на Владимир Путин, но със сигурност питането го е изненадало повече от другите въпроси като „За кой викате на Световното по футбол?“ или „Кога за пръв път правихте секс?“.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 3,920 пъти Източник на статията: dnes.bg | 11.07.2006г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

ПО ПРИНЦИП И АЗ ОБИЧАМ МНОГО КРАВИТЕ КАТО ЖИВОТНИ,ЗАЩОТО СА МНОГО ДОБРИЧКИ,СЛАДКИ И ДАВАТ НЕВЕРОЯТНО МЛЯКО...,НО ИДЕЯТА ТОЗИ МЛАДЕЖ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА КРАВАТА…


Добави коментар