Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Пенсионер от Великобритания е заснел как извънземни отвличат бивол и го качват на космическия си кораб, пише в. “Сън”, цитиран от БТА.

Пенсионер от Великобритания е заснел как извънземни отвличат бивол и го качват на космическия си кораб, пише в. “Сън”, цитиран от БТА. 69-годишният Дерек Бриджес разказва, че е снимал от прозореца цялата сцена, разиграла се около 22,30 часа.

Мъжът включил камерата си, след като забелязал две вибриращи светещи кълба да кръжат над съседна ферма до дома му близо до Бейсингстоук. “Светлините бяха много високо в небето, нямаше как да са от източник на земята. Когато започнах да снимам, не разбрах, че нещо виси под сферите и че после изчезва в светлината. Едва на следващия ден, когато гледах повторението, открих че то е там. Приличаше на животно – бивол или кон. Вярвам, че съм първият човек в света, заснел отвличане на животно от извънземни, и съм много доволен”, споделя Дерек Бриджес.

Мястото, където се разиграва действието, е в близост до военна база и освен това е известно като обитавано от едно от най-големите стада от водни биволи във Великобритания.

Експерти по НЛО твърдят, че отвличането на добитък от извънземни за изследователски цели има дълга история. Най-много съобщения за подобни случаи има в САЩ. Най-често хората откриват трупове на животни, цели или с липсващи крайници, със загадъчно източена кръв без разрези по кожата.

Дерек Бриджес допълва, че е разговарял със служител в съседната ферма, който му е доверил, че по времето, в което е направен записът, са намерени няколко мъртви животни. От фермата, която е собственост на шампиона във Формула 1 от 1979 г. Джоди Шектър, обаче настояват, че няма липсващ добитък.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 1,758 пъти Източник на статията: standartnews.com | 04.11.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!