Text: -A A +A
Четете още: Любопитно

Баба продава пушка в бакалия. Наредила оръжието до храна с изтекъл срок на годност. На куриозния случай се натъкнали в ямболското село Каравелово служители от Икономическа полиция.

Фото: stock.xchng

Баба продава пушка в бакалия. На куриозния случай се натъкнали в ямболското село Каравелово служители от Икономическа полиция, от службата за контрол на общоопасните средства и от дирекцията по безопасност на храните.

Сред асортиментите на хранителния магазин инспекторите открили 5,5 милиметрова пневматична пушка. Оръжието е без марка, модел и сериен номер, казаха от полицията в Ямбол. На "стоката" обаче липсвал етикет. Тя била иззета с протокол, а спрямо нейния собственик ще се вземат административни мерки.

Магазинът се оказал собственост на 64-годишна пенсинерка. Инспекторите намерили редом с пушката и хранителни стоки с изтекъл срок на годност. Храните са както от животински, така и от растителен произход, има и сладкарски изделия, обясниха проверяващите.

Намирали сме храна за животни, бельо и какви ли не стоки, но да се продава пушка в хранителен магазин, не е било, категорични са инспекторите.

Четете още: Любопитно
Прочетено: 684 пъти Източник на статията: standartnews.com | 13.12.2012г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!