Text: -A A +A
Четете още: Свят

България е на 66-о място от общо 185 държави в класацията на Световната банка за условията за развитие на бизнеса през 2011 г. Страната ни е паднала с две позиции за година.

Фото: stock.xchng

Полша излезе на първо място по благоприятни за бизнеса промени, извършени в Източна Европа и Централна Азия. Според Световната банка нейното правителство е "отличник". Реформите, направени в страната са я придвижили от 62-ро на 55-о място в класацията само за година. Бизнес реформите на страната са свързани с улесняването на регистрирането на собственост, плащането на данъци, изпълнението на договори и решаването на проблеми, свързани с неплатежоспособност.

За седма поредна година най-благоприятни за предприемачите са държавните регулации в Сингапур. Редом със страни като Съединените щати, Дания и Ирландия, в челната десетка намира място и Грузия.

Австрийско проучване пък подрежда България сред страните, в които процентът на хората, заплашени от бедност, е най-голям. Изследването показва, че 80,7 милиона европейци (16%) са на ръба на мизерията. Най-зле са латвийците - 21,3% от тях са заплашени от бедност. Над 20 % от жителите на Румъния, България, Испания, Литва и Гърция също попадат в тази категория. В Чехия са най-добре - там мизерията дебне само 9%.

Четете още: Свят
Прочетено: 834 пъти Източник на статията: standartnews.com | 23.10.2012г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Бистра Мощева е осъдена за измами, но това не я спира да продължава да се опитва да манипулира хората.


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Мога да потвърдя вашето мнение за Бистра Мощева. По-добре не се занимавайте с нея, ще ви забърка само в неприятности.


Нека всеки, който полуучи такова обаждане от г-жа Мощева, да сигнализира на 112 или в Икономическа полиция.


Тя ще ви потърси от скрит номер и ще иска да инвестирате голяма сума пари. Не го правете,защото колкото и да ви убеждава няма да си ги върнете от Престиж Клуб.


Не давайте пари на Бистра, няма да си ги върнете от Престиж Клуб....


Чувал съм за тази измамна жена, която се опитва по всякакъв начин да вземе парите на хората и да се възползва от техните надежди.


Да, съгласен съм с теб Марин. Познавам г-жа Бистра Мощева от известно време и съм на същото мнение. От тази жена трябва да се пазите.


Аз също мога да потвърдя за измамите, които са извършени от лицето Бистра Мощева. Жените сме спобни на много, но тя наистина е прекалила с измните й сделки и опити да излъже всеки, който види ...


Aз личнo бяx измaмeнa oт въпpocнaтa жeнa. Oбeщaвaшe и мe yбeждaвaшe,чe нямa ĸaĸ дa дa изгyбя cpeдcтвaтa, ĸoитo инвecтиpax в нeйнaтa фиpмa, нo yви тя фaлиpa. A Биcтpa ce пoĸpи и изĸлючи вcичĸитe cи cлyжeбни тeлeфoни


Добави коментар