Text: -A A +A
Четете още: Наука и технологии

За няколко дена бившият шеф на корпорацията Microsoft изненада повечето компютърни и интернет потребители - първо започна а пише в микроблога Twitter, след това във Facebook

За няколко дена бившият шеф на корпорацията Microsoft изненада повечето компютърни и интернет потребители – първо започна а пише в микроблога Twitter, след това във Facebook, а ето, че сега е направил и свой личен сайт, съобщава TechNews.bg.

Сайтът се нарича „The Gates Notes” – „Бележките на Гейтс”. Видният шеф споделя, че откакто се е оттеглил от постоянните си занимания в Microsoft е започнал да отделя повече време за фонда, който ръководи, и често различни го питат какво прави и с какво се занимава. Това е била причината за създаването на сайта.

„Уча се, изучавам много теми, които ме вълнуват”, разказва Гейтс и посочва, че в това занимание той има щастието да се води от най-добрите специалисти. „Водя си много бележки, често ги обсъждам по електронната поща, затова реших, че си струва да споделям мислите си с по-широк кръг хора чрез сайт”, добавя Гейтс.

На сайта вече има бележки относно борбата с епидемии, помощите за Хаити, климатичните промени, както и информация за фонда „Бил и Мелинда Гейтс”.

/КРОСС

Четете още: Наука и технологии
Прочетено: 1,365 пъти Източник на статията: cross-bg.net | 26.01.2010г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!