В и М Компания ООД

Имаш идея за собствен бизнес? Ние те подкрепяме - Да направим първите крачки заедно!

Специално за предприемчивите българи „В и М Компания“ ООД разработи проекта „НОВО НАЧАЛО“. На разположение на предприемачите сме екип от професионалисти в сферата на правото, счетоводството и финансовия одит.

Мисията на проекта „НОВО НАЧАЛО“ е да подпомагаме развитието на бизнес предприемачеството в България, като предоставяме богатия си опит и компетенции чрез безплатни консултации и услуги на минимални цени.

 

От началото на проекта "Ново начало"  през 2012 г. до сега стотици стартиращи фирми вече се възползваха от възможността да започнат бизнес бързо, лесно и удобно, на най-добра цена. От началото на април 2014 г. вече е факт новият сайт на проекта. В раздела "Полезно" ще намерите отговор на голяма част от въпросите по стартирането на бизнес, които Ви вълнуват. Може да зададете въпросите си и чрез онлайн формата ни за контакт, на имейл, по телефон или на лична безплатна консултация.

Стартира нова кампания по проекта: всяка фирма, на която направим регистрация в Търговския регистър, получава подарък - ваучер на стойност 100 или 50 лв. за счетоводни услуги.

Кога ако не СЕГА да регистрираш своята фирма?

 

В и М Компания ООД - счетоводни, одиторски и правни услуги

Ние мислим за Вас така, както мислим за себе си!

За повече информация: Проект "Ново начало" - в полза на предприемачите

Прочетено: 1,641 пъти Източник: Портал Кариерист Публикувал: Galina Shekerova | 04.04.2014г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!