VIVACOM

Над 80 свободни стажантски позиции отваря VIVACOM през 2013 г. За десети пореден път телекомът ще проведе най-мащабната програма за летен стаж в страната под надслов “Дестинация VIVACOM”, като даде възможност на студенти от пет града в страната – София, Варна, Плевен, Русе и Хасково – да станат част от екипа на компанията. В резултат на миналогодишната кампания 30% от младежите, които взеха участие, бяха назначени на постоянна работа в телекома.

Основните предимства, с които се отличава стажът във VIVACOM, са конкурентното възнаграждение по време на целия престой;работа по индивидуален проект, резултатът от който всеки студент може да постави в автобиографията си;осигуряването на препоръки и сертификати, които да послужат пред бъдещи работодатели; както и напълно безплатни обучения в специализирани модули, които дават основни бизнес умения на бъдещите професионалисти в корпоративна среда. За стажантите традиционно се организира и тиймбилдинг.

Кандидатстването за летен стаж става през сайта и през Facebook-страницата на компанията, като крайният срок за подаване на документи е 30 април. Условията към бъдещите стажанти е да учат във висше учебно заведение и да са завършили поне втори курс. През 2013 г. VIVACOM ще приема стажанти в 12 основни дирекции в компанията – „Продажби”, „Маркетинг”, „Информационни технологии”, „Експлоатация и архитектура на мрежата”, „Продукти и услуги”,  „Финанси”, „Човешки ресурси”, „Връзки с обществеността”,„Право и регулация” и др.

За повече информация: http://www.vivacom.bg/bg/vivajobs

Прочетено: 490 пъти Източник: Портал Кариерист Публикувал: (Ralitsa Zaharieva) ralica | 13.03.2013г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!