Text: -A A +A
Четете още: Европейски съюз

Най-накрая е постигнато принципно споразумение за ограниченията върху бонусите на банкерите.

Фото: stock.xchng

През изминалата нощ беше постигнато принципно споразумение между Европейския парламент и ирландското председателство на ЕС за разработването на нова нормативна рамка в банковия сектор, която да засили ограниченията върху бонусите на банкерите.

"За първи път в историята на регулацията на финансовите пазари в Европа ние ще ограничим бонусите на банкерите", подчерта със задоволство Отмар Карас от Европейската народна партия, който преговаряше за този проект от името на Европарламента.

Споразумението беше постигнато след 10 месеца преговори и във вторник трябва да бъде дискутирано от финансовите министри на страните членки на ЕС. Първоначално споменатите нормативи, които са известни като "Базел 3" и чиято цел е да засилят капацитета на банките да се справят с бъдещи кризи, трябваше да бъдат приложени постепенно от 1 януари 2013 г.. Преговорите обаче се проточиха, защото Европарламентът поиска в тях да бъде включено ограничение върху бонусите, полагащи се на банкерите, което породи значителни резерви.

/АФП

Четете още: Европейски съюз
Прочетено: 1,068 пъти Източник на статията: dnesplus.bg | 28.02.2013г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Бистра Мощева е осъдена за измами, но това не я спира да продължава да се опитва да манипулира хората.


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Мога да потвърдя вашето мнение за Бистра Мощева. По-добре не се занимавайте с нея, ще ви забърка само в неприятности.


Нека всеки, който полуучи такова обаждане от г-жа Мощева, да сигнализира на 112 или в Икономическа полиция.


Тя ще ви потърси от скрит номер и ще иска да инвестирате голяма сума пари. Не го правете,защото колкото и да ви убеждава няма да си ги върнете от Престиж Клуб.


Не давайте пари на Бистра, няма да си ги върнете от Престиж Клуб....


Чувал съм за тази измамна жена, която се опитва по всякакъв начин да вземе парите на хората и да се възползва от техните надежди.


Да, съгласен съм с теб Марин. Познавам г-жа Бистра Мощева от известно време и съм на същото мнение. От тази жена трябва да се пазите.


Аз също мога да потвърдя за измамите, които са извършени от лицето Бистра Мощева. Жените сме спобни на много, но тя наистина е прекалила с измните й сделки и опити да излъже всеки, който види ...


Aз личнo бяx измaмeнa oт въпpocнaтa жeнa. Oбeщaвaшe и мe yбeждaвaшe,чe нямa ĸaĸ дa дa изгyбя cpeдcтвaтa, ĸoитo инвecтиpax в нeйнaтa фиpмa, нo yви тя фaлиpa. A Биcтpa ce пoĸpи и изĸлючи вcичĸитe cи cлyжeбни тeлeфoни


Добави коментар