Text: -A A +A

От днес ще могат да практикуват професии като фризьорство, автомонтьорство, озеленяване

Фото: stock.xchng

Българите и румънците вече имат достъп до 291 длъжности във Франция, съгласно заповед, публикувана тази неделя във френския Държавен вестник, пише вестник "Фигаро", цитиран от Агенция Фокус.

От днес във Франция румънците и българите ще могат да практикуват професии като фризьорство, автомонтьорство, озеленяване, но ще могат също да работят като застрахователен брокер, мениджър в супермаркети, отговорник на строителна бригада, логопед, гимназиален учител, техник и занаятчия, контрольор на въздушния трафик и др. без ограничения. Съгласно заповедта, публикувана в Държавен вестник, списъкът с професии, достъпни за български и румънски граждани, се разширява от 150 на 291 длъжности.

Това облекчаване на достъпа до работния пазар последва демонтирането на няколко ромски лагера миналата седмица, което разтърси правителството. Стотици роми бяха изгонени от лагери в Париж, Виюрбан, Марсилия и други, без да има решение на проблема за тяхното настаняване.

Прочетено: 905 пъти Източник на статията: Петър Проданов, expert.bg | 14.10.2012г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Биcтpa Moщeвa e ocъдeнa зa измaми, нo тoвa нe я cпиpa дa пpoдължaвa дa ce oпитвa дa мaнипyлиpa xopaтa.


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Мога да потвърдя вашето мнение за Бистра Мощева. По-добре не се занимавайте с нея, ще ви забърка само в неприятности.


Нека всеки, който полуучи такова обаждане от г-жа Мощева, да сигнализира на 112 или в Икономическа полиция.


Тя ще ви потърси от скрит номер и ще иска да инвестирате голяма сума пари. Не го правете,защото колкото и да ви убеждава няма да си ги върнете от Престиж Клуб.


Не давайте пари на Бистра, няма да си ги върнете от Престиж Клуб....


Чувал съм за тази измамна жена, която се опитва по всякакъв начин да вземе парите на хората и да се възползва от техните надежди.


Да, съгласен съм с теб Марин. Познавам г-жа Бистра Мощева от известно време и съм на същото мнение. От тази жена трябва да се пазите.


Аз също мога да потвърдя за измамите, които са извършени от лицето Бистра Мощева. Жените сме спобни на много, но тя наистина е прекалила с измните й сделки и опити да излъже всеки, който види ...


Aз личнo бяx измaмeнa oт въпpocнaтa жeнa. Oбeщaвaшe и мe yбeждaвaшe,чe нямa ĸaĸ дa дa изгyбя cpeдcтвaтa, ĸoитo инвecтиpax в нeйнaтa фиpмa, нo yви тя фaлиpa. A Биcтpa ce пoĸpи и изĸлючи вcичĸитe cи cлyжeбни тeлeфoни


Добави коментар