Text: -A A +A

Британският премиер Дейвид Камерън ще произнесе реч за имиграцията, в която ще разкрие плановете си как да бъдат спрени т.нар. "туристи за помощи", които идват във Великобритания единствено заради щедрата социална система на страната.

Фото: stock.xchng

Съгласно плановете министрите ще задължат имигрантите от Европейската икономическа общност да имат "реален шанс за намиране на работа", за да могат да получават помощи за безработица, пише вестник "Дейли телеграф", цитиран от агенция Фокус.

В момента трябва да докажат, че търсят работа, за да получат помощи. Сега имигрантите ще трябва да докажат, че има вероятност да получат работа.

Сред мерките е и спирането на помощите за някои безработни имигранти, които са получавали пари в рамките на шест месеца.

Друга промяна - правителството ще нареди на общинските съвети да се уверят, че имигрантите са живели в района поне пет години преди да може да получат общинско жилище.

Прочетено: 1,177 пъти Източник на статията: lev.bg | 25.03.2013г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Бистра е страшно подмолна жена и не бива да се занимавате с нея. Тя ще направи всичко възможно да ви подхлъзне да си инвестирате парите в глупости ...


Жените сме доста злобни и манипулативни същвства, но при Бистра тези две качества са доста силно изявени. Нямам думи за нея ...


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Добави коментар