Text: -A A +A

Над 115 000 души призоваха британския премиер Дейвид Камерън да спре румънските и български работници да нахлуят във Великобритания.

Фото: stock.xchng

Над 115 000 души призоваха британския премиер Дейвид Камерън да спре румънските и български работници да нахлуят във Великобритания. Електронната петиция към „Даунинг стрийт" вчера събираше по 1000 подписа в час, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БГНЕС.

Експерти прогнозират, че 350 000 души ще се насочат към Обединеното кралство, когато ограниченията за работници от двете държави отпаднат в началото на следващата година.

Петицията призовава тези ограничения да бъдат продължени за още пет години. Опасенията са, че ще се увеличат молбите за социални помощи, а болниците и социалното настаняване претоварени, ако не бъде направено нещо.

Събраните подписи са достатъчни, за да започне дебат в Камарата на общините.

Лидерът на британската партия за независимост Найджъл Фараж каза: „Тази петиция показва, че провалите на последователната правителствена политика за миграцията са дълбоко усетени в страната. Хората казват стига толкова".

Прочетено: 1,140 пъти Източник на статията: actualno.com | 15.03.2013г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Бистра е страшно подмолна жена и не бива да се занимавате с нея. Тя ще направи всичко възможно да ви подхлъзне да си инвестирате парите в глупости ...


Жените сме доста злобни и манипулативни същвства, но при Бистра тези две качества са доста силно изявени. Нямам думи за нея ...


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Добави коментар