Text: -A A +A
Четете още: България

Райфайзенбанк увеличава максималния размер на необезпечените кредити за малкия бизнес и хората със свободни професии от 30 000 лв. на 60 000 лв.

[АРХИВ]

Райфайзенбанк увеличава максималния размер на необезпечените кредити за малкия бизнес и хората със свободни професии от 30 000 лв. на 60 000 лв. Срокът на кредита е до 60 месеца, като клиентите могат да се възползват и от гратисен период до три месеца.

Микрокредитът на Райфайзенбанк е предназначен за фирми от малкия бизнес и хората със свободни професии, с минимум три месеца бизнес история. Процедурата по отпускане е опростена максимално, като клиентът получава отговор до 24 часа.

“Досегашният ни опит показва, че тези кредити се обслужват добре, като отговарят на съществуващото търсене в този сегмент. Това е причината да увеличим двойно необезпеченото финансиране за малките фирми”, коментира Председателят на Управителния съвет и Изпълнителен директор на Райфайзенбанк г-н Момчил Андреев.

Кредитът може да бъде използван, както за инвестиции – закупуване на имот, строително-ремонти работи, машини и съоръжения, така и за оборотни нужди – закупуване на суровини, стоки и материали.

Четете още: България
Прочетено: 355 пъти Източник на статията: dariknews.net | 11.05.2007г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!