Text: -A A +A
Четете още: България

Около 100 министри, заместник-министри и висши служители от държавната администрация преминаха обучения по публично говорене

[АРХИВ]

Около 100 министри, заместник-министри и висши служители от държавната администрация преминаха обучения по публично говорене в периода декември 2006 – април 2007 г.

Курсовете се проведоха по инициатива на Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР) и бяха организирани от Британския съвет в България, като включваха повече от 500 учебни часа на обща стойност 24 500 британски лири.

Средствата са осигурени по проект на Британско посолство от Фонда за глобални възможности на Обединеното кралство. Обучението включваше: семинара по публично говорене; презентациони програми; семинар за лидерски умения; курс по комуникационни умения.

Освен програмата от обучения в рамките на проекта Британският съвет в България проведе триседмични консултации в Института по публична администрация и европейска интеграция (ИПАЕИ) с оглед подобряване на предлаганите от института обучения.

Четете още: България
Прочетено: 420 пъти Източник на статията: insurance.bg | 22.04.2007г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!