Text: -A A +A
Четете още: България

От 22 до 27 февруари ще се проведат обучителни семинари в градовете Варна, Пловдив, Велико Търново и София.

[АРХИВ]

От 22 до 27 февруари ще се проведат обучителни семинари в градовете Варна, Пловдив, Велико Търново и София.

Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия и Британското посолство в София ще подпомагат малкия бизнес в България чрез реализирането на нов проект за подобряване на бизнес уменията на българските малки и средни предприятия (МСП). Проектът “Добрият бизнес за МСП” (“Good business for SMEs”) се финансира от Британското посолство в София и се осъществява от AWS Structured Finance Ltd., Великобритания. Целта на проекта е да се стимулира развитието на българските малки и средни предприятия като се подпомогнат уменията на предприемачите в стратегическото бизнес планиране.

От 22 до 27 февруари ще се проведат обучителни семинари в градовете Варна, Пловдив, Велико Търново и София. Програмата на семинарите включва следните теми: разработване на стратегически план; стратегическо мислене; разработване на бизнес план; позициониране на фирмата; маркетинг и използване на интернет; услуги, предоставяни на клиентите; разписване на “личен план за развитие” – 10 начина за подобряване на работата и усъвършенстване на предоставянето на услуги”.

Предвижда се да участват предприятия с персонал от 10 до 30 човека от производствените сектори на хранително-вкусовата промишленост, дървообработването, производството на мебели, машиностроенето, производството на текстил, облекла и обувна промишленост.

Лектори на семинарите ще бъдат английските консултанти от AWS Structured Finance Ltd. Компанията е с над десет годишен опит в структурното финансиране и управление на проекти в страни от Централна, Източна и Югоизточна Европа. Нейните основни дейности са насочени към финансиране (на проекти, форфетиране, рисков капитал, правителствени грантове), развитие на бизнеса (разработване на маркетингови проучвания, бизнес планове, стратегическо планиране), фирмено управление (роля на финансовия директор), обучение на предприемачите, международна търговия и др.

Четете още: България
Прочетено: 522 пъти Източник на статията: insurance.bg | 26.01.2007г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Като ново-откриваща фирма,занимаваща се с боядисване и ремонт на автомобили какво ще ни предложите като вариант?


Добави коментар