Text: -A A +A

Българската стопанска камара (БСК) предлага безплатни обучения за заети във фирми от цялата страна. Програмата е насочене към подобряването на ключовите компетенции на заетите и мениджмънта.

Фото: stock.xchng

В обученията може да се включи всеки, който е зает или управлява своя фирма, без значение от региона, в който работи той или фирмата. Занятията ще се провеждат до края на годината в София, Плевен, Варна, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Казанлък.

В рамките на програмата ще се проведат обучения за мениджърски и социални ключови компетенции. В тази област служителите и мениджърите могат да участват в сесии, свързани с управление на времето, вземане на решения и управление на конфликти, управление на качеството, водене на преговори, работа в екип, комуникации, стратегическо управление и др. Втората област от компетенции, за която ще се проведат обучения, са дигиталните. Програмата обхваща работата с Windows 7.

Третата област е свързана с обучението за придобиване на ключови компетенции по организация и оптимизация на производствени и бизнес процеси. В програмата са включени обучения по теми, свързани с организационното развитие, продажбените умения, управлението на работното място и иновативното мислене.

Обученията се реализират по проект „Разработване и внедряване на информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони” (ИСОК), финансиран от ОПРЧР. Участниците в обученията ще получат документ за придобити ключови компетенции.

Прочетено: 647 пъти Източник на статията: technews.bg | 23.10.2012г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!


Коментари

Бистра е страшно подмолна жена и не бива да се занимавате с нея. Тя ще направи всичко възможно да ви подхлъзне да си инвестирате парите в глупости ...


Жените сме доста злобни и манипулативни същвства, но при Бистра тези две качества са доста силно изявени. Нямам думи за нея ...


Новата фирма фантом е Престиж. Бистра се обажда на стави клиенти с предложения за крипто.


Добави коментар