Text: -A A +A
Четете още: България

Локална секция ТУ София към най-голямта студентска организация – AIESEC, стартира кампания този месец за набиране на студенти, коит о желаят да заминат на социален стаж пр

[АРХИВ]

Локална секция ТУ София към най-голямта студентска организация – AIESEC, стартира кампания този месец за набиране на студенти, коит о желаят да заминат на социален стаж през следващата година.

Стажовете са социално ориентирани, като са насочени към обществени проблеми – дейности по защита на човешките права, екологични и образовалтени инициативи и други. Характерно за този вид стаж е, че работата се извършва в неправителствени организации в целия свят, които са изцяло в обществен интерес. Всеки стажант има възможност да участва и организира събития и проекти, пряко свързани с решаването на социални въпроси. Продължителността на стажовете е обикновено между два и четири месеца. Този вид социален стаж е широко ценен от работодатели в цял свят, тъй като след завършване и при кандидатстане за работа всяка една компания отделя специално внимание на дейности, извършени извън учебния процес.

AIESEC предлага годишно около 4000 подобни стажове в цял свят, а готови предложения можете да получите на място в офиса на организацията в ТУ или от екипите на организацията, които ще раздават промоционални материал и в университета.

AIESEC със своите над 40 000 членове и присъствие в 110 страни е най-голямата студентска организация в света. Освен социални стажове, всеки член на организацията има възможност да участва в ИТ и маркетинг проекти, както и да развива лидерските си способности чрез участие в разнообразни курсове, водени от специалисти в най-различни области. В България организацията има секции в 6 града – София, Благоевград, Свищов, Варна, Пловдив и Велико Търново, като в София секциит са две – в ТУ и УНСС.
Ако се интересувате повече от възможностите, които предлага AIESEC, елате в офиса на организацията – 3 блок на ТУ, 2 етаж, стая 3240 или се свържете с нас на мейл адрес: sofia.tu@aiesec.net.

Четете още: България
Прочетено: 560 пъти Източник на статията: karierist.com | 14.12.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!