Text: -A A +A
Четете още: стаж, България

Кандидатите трябва да бъдат на възраст до 35 години, да са безработни и да демонстрират добро владеене на френски език.

[АРХИВ]

Двама безработни млади хора, владеещи френски език, ще изпрати Столична община на професионален стаж в Брюксел по програма Еуродисе за период от шест месеца. Това съобщи зам.-кметът по „Здравеопазване, социални дейности и интеграция на хора с увреждания” Ирина Папанчева.

Конкурсът се осъществява във връзка с членството на СО в програмата към Асамблеята на Регионите в Европа, осъществявано под патронажа на Министерство на външните работи на Регион Брюксел-Столица и Дирекция “Социални дейности” съвместно с Отдел “Международни връзки” на СО.

Кандидатите трябва да бъдат на възраст до 35 години, да са безработни и да демонстрират добро владеене на френски език.

В Брюксел стажантите ще бъдат приобщени към работата на фирма или институция, отговаряща на квалификациите и специалността им. Издръжката им там се поема от белгийската страна, като за тяхна сметка ще бъдат само разходите за път.

Информацията за конкурса е публикувана на сайтаб на Столична община на 5 юни и в рамките на две седмици се приемаха документите на кандидати. Поради слабия интерес обаче срокът се удължава до 3 юли.

За участие в конкурса е необходимо да бъдат представени следните документи: молба свободен текст до г-жа Ирина Папанчева, Зам.кмет на Столична община по “Здравеопазване, интеграция на хора с увреждания и социални дейности”; автобиография; диплом за завършено образование (средно, ср.специално или висше).

Документите се подават в Деловодството на Столична община, ул. “Московска” 33. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на събеседване на български и френски език, което ще се проведе между 5 и 7 юли. Окончателната селекция на кандидатите ще бъде направена от белгийските партньори.

Четете още: стаж, България
Прочетено: 528 пъти Източник на статията: insurance.bg | 28.06.2006г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!