Text: -A A +A
Четете още: България

Общо 110 кандидати са допуснати до втори етап на конкурса за висши ръководни длъжности в НАП.

[АРХИВ]

Общо 110 кандидати са допуснати до втори етап на конкурса за висши ръководни длъжности в НАП. Само 6 от подалите документи 116 човека не са отговорили на минималните изисквания или не са предоставили необходимите доказателства за професионален опит или ранг.

Конкурсът, който се провежда в момента е за директори на териториалните дирекции (ТД) на НАП в София, Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, директори на дирекциите за средни данъкоплатци в петте града, както и ръководител на „Големи данъкоплатци и осигурители” в столицата.

Ще бъдат избирани и директори на дирекциите „Обжалване и управление на изпълнението” (ОУИ) в София, Пловдив, Бургас и Велико Търново. На следващия етап от конкурса кандидатите за данъчни началници ще трябва да изготвят писмена разработка на управленска тематика, а след това ще бъдат подложени и на тест за личностни качества.

За директор на ТД на НАП в Бургас ще се конкурират 12 кандидатури, за ръководител във Варна, Велико Търново и Пловдив – по 7, а в София – 11. За директор на националната дирекция „Големи данъкоплатци и осигурители” ще се състезават 12 човека.

За шеф на дирекция „Средни данъкоплатци и осигурители” в Бургас, комисията ще оценява петима, във Варна и Велико Търново по шест кандидати, а в Пловдив и София по 11. За директор на дирекция ОУИ в Бургас и София на втори етап ще се борят 4 кандидатури, във Велико Търново – двама, а в Пловдив – петима, съобщиха от НАП.

Четете още: България
Прочетено: 591 пъти Източник на статията: dnesplus.bg | 04.11.2009г.

Кликнете върху социалния бутон и споделете тази статия с приятели!