Вашата фирма има новини или събития, които са интересни за кариеристи и предприемачи? Публикувайте фирмена новина в Портал Кариерист! Тук ще ви открият хиляди благодарни читатели.

 

 

Условия за публикуване на Фирмена новина в Портал Кариерист:

1. Изпращайки фирмена новина за публикуване, Вие декларирате, че имате право да предоставяте за публичен достъп изпратената от Вас информация и поемате цялата отговорност за съдържанието на изпратения материал.

2. Фирмената новина не бива да има явен рекламен характер или да представлява продажно писмо, както и да съдържа препратки към страниците в интернет извън Портал Кариерист. Към текста на новината може да бъде добавена препратка към страницата в интернет, която при публикация ще бъде маркирана като "За повече информация".

3. Всеки регистриран потребител има възможност да публикува до 2 фирмени новини на всеки 30 дни. Потребителите с регистрация PRO Бизнес могат да публикуват до 4 фирмени новини на всеки 30 дни.

4. Всяка публикувана в Портала фирмена новина остава активна 14 дни, след което се мести в архива на новините за още 30 дни (където също е достъпна за преглед).

5. Ако фирмената новина се касае фирма, регистрирана в нашия Справочник с пълен профил, към текста на новината автоматично се добавя фирменото лого и препратка към страницата на фирмената визитка във Фирмения каталог на Справочника.

6. Отбелязваме, че не толерираме МЛМ структури, фирмите с неясна област на дейност и местоположение, а също такива, предлагащи "мигновенно забогатяване". Молим, подобни структури да не се опитват да ни изпращат своите новини.

7. Всички фирмени новини се публикуват във възможно най-кратък срок след преглеждане от редактора. Администрацията на сайта запазва правото си да не публикува фирмените новини, които не отговарят на Общите Условия на Портал Кариерист.

Забележете, че трябва да имате регистрация в Портал Кариерист, за да публикувате Фирмена новина. Ако още нямате регистрация, можете веднага да се регистрирате на тази страница.