Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Жени

Karierist.com » Мъжки свят » Жени »

Женим се за роботи

Забравете изкуствените крайници, кожа или очи. На хоризонта се задават направо изкуствени съпруги, пише в. “Вашингтон таймс”.

До 50 г. хората ще започнат да сключват бракове с роботи, смята Дейвид Леви, носителят на наградата за изкуствен интелект за 2009 г. “Льобнер”. Напредъкът в създаването на изкуствен интелект ще позволи хората да създават дълготрайни връзки с роботите.

“Програмирани да бъдат чувствителни секстерапевти те ще да помагат на хората да преодоляват сексуалните си проблеми”, допълва ученият. В началото изкуствените компаньони няма да са евтини, но търсенето им постепенно ще свали цените.

Фредерик Каплан, специалист по роботика, програмирал мозъка на японското куче “Айбо”, обаче е скептичен. Той е съгласен, че усъвършенстваните сексроботи скоро ще станат част от обществото, но смята, че те никога няма да бъдат възприемани като хора.

Източник: standartnews.com | 14 12 2009 - 09:18
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 3936 пъти
Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.