Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Жени

Karierist.com » Мъжки свят » Жени »

Бразилия спря продажба на жена в интернет

Правителството на Бразилия изиска от интернет аукциона Mercado Livre, партньор на eBay, да премахне от базата си предложение за продажба на жена. Местният гражданин Брено беше обявил стартова цена 50 долара за своята съпруга, предаде Асошиейтейд Прес.

Продавачът е описал физическите характеристики на жената, като не е пропуснал да добави, че тя е добра домакиня и спътница в живота. Брено обяснява, че предпочита да не разкрива причините, които са го подбудили да продаде жената.

Журналистите така и не са успели да разберат сериозна ли е обявата или просто Брено е решил да се пошегува.

От бразилското правителство напомнили на притежателя на сайта, че продажбите на човешки органи, цели хора, кръв, кости или кожа са забранени от закона.

От своя страна, администрацията на Mercado Livre пояснява, че не е забелязала странното обявление, поради големия обем от търгове на сайта. След предупреждението, сайтът веднага е свалил скандалната обява.

Източник: technews.bg | 8 05 2007 - 21:16
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4514 пъти
Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.