Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Жени

Karierist.com » Мъжки свят » Жени »

Американка се сваля по правила

Американците обичат да следват определени правила, заради които европейците често могат да изпаднат в нелепи ситуации. Германският журналист Харалд Мартенщайн предлага с много чувство за хумор своеобразен наръчник за мъжете от Стария континент как да не сгафят, ако искат да се сдобият и да задълбочат връзката си с американка.

Правило номер едно е първата среща да е в делничен ден – уикендите са напълно забранени. Освен това трябва да се видите за първи път в бар, а не в ресторант. Жената и мъжът обменят информация за своите професии и образование, за приблизителните си доходи, за хобитата и за отношението си към децата.

Трябва да се избягват всякакви спорни теми или задълбочени дискусии. Напитките задължително плаща мъжът. На раздяла се разменят целувки по бузата, като двамата навеждат тела един към друг, но краката им остават максимално раздалечени.

Инициатива за втората среща поема обикновено кавалерът. Ако не сте направили впечатление на американката, тя просто не вдига телефона. Втората среща вече е в ресторант и ухажорът плаща сметката, която заедно с бакшиша трябва да е поне $100. Повечето американки знаят, че на Стария континент делят разходите, и затова предлагат своята лепта. Но ако европеецът заяви, че не следва европейската мода – шансовете му да свали дамата се повишават.

След втората среща вече е позволено да се разменят нежности. Ако сметката в ресторанта е била особено висока, мъжът има право да си поиска секс. Дамата може и да откаже, разбира се. След третата среща обикновено винаги се стига до секс.
Допустимо е за известно време партньорите излизат успоредно и с друг. Всеки, който държи на сексуален монопол, играе “по европейски правила”, както казват в САЩ.

Въпросът “По европейски или по американски правила играеш?” е допустим най-рано на втората среща.
Ако връзката продължи сериозно една година, в деня на юбилея се очаква да мъжът да поднесе годежен пръстен с диамант. Цената му е точно фиксирана: три нетни заплати на мъжа, в Тексас дори четири.

Ако не се появи пръстен или пък ако пръстенът (а оттам и заплатата на мъжа) не отговаря на очакванията на жената, тя може начаса и без повече обяснения да прекрати връзката. Достатъчно е просто да не вдигне телефона. И жените, и мъжете поддържат списъци с бивши партньори, на които винаги могат да позвънят посред нощ.

Тези обаждания се наричат booty calls, тоест нещо като позвънявания за бърза плячка. Звъни се след полунощ, най-добре към един. Такова обаждане е сигнал, че има спешна нужда от секс. В този случай останалите, изброени дотук, правила временно се отменят.

Източник: standartnews.com | 27 07 2009 - 08:00
Към тази статия има 1 коментара | Прочетена 4369 пъти
Виж коментарите Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория
Вашите коментари към "Американка се сваля по правила":

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.