Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в Европейския съюз и къде се нареждат българите в тази …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи нивата на стресовите хормони при мъжа до …   още»

Тонус & Здраве

Karierist.com » Мъжки свят » Тонус & Здраве »

Британска компания пуска презерватив, който увеличава пениса

Нов модел презерватив, който осигурява на мъжа по-изразена и по-устойчива ерекция, а също така по-продължителен полов акт, премина изпитанията.

Британската компания Futura Medical съобщи, че изследванията са доказали ефикасността на новия контрацептив по отношение увеличаването размерите на пениса.

На фона на съобщенията за пускане на презерватива в продажба през следващата година акциите на компанията са се повишили с 14,5 %. Презервативите ще се разпространяват от компанията SSL International, която произвежда презервативи Durex.

Изследванията на презерватива CSD500 са проведени с помощта на 108 двойки. В сравнение с обикновените новите презервативи увеличават размера на пениса и удължават ерекцията /тези разлики са статистически значими/.

Презервативът съдържа гел, който разширява кръвоносните съдове и засилва притока на кръв към пениса. Маркетинговото изследване е показало, че интересът към презерватива е огромен, съобщи ръководителят на компанията Джеймс Бардър.

Източник: dariknews.bg | 14 08 2007 - 00:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4799 пъти
Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.