Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Релакс

Karierist.com » Мъжки свят » Релакс »

Японските мъже се успокояват от стреса, като носят сутиени

Сутиен за мъже завладя Япония, съобщи Прес асосиейшън. Необичайното бельо е създадено от компанията за продажби по пощата “Уишрум”.

Първата серия била само от 160 броя, защото компанията не била сигурна как ще бъде приета идеята. Те обаче били разпродадени веднага. Следващата поръчка била за 5000 броя.

Президентът на “Уишрум” Масаюки Цучия твърди, че сутиенът за мъже е създаден в отговор на търсенето. В Япония не е толкова необичайно мъж да носи сутиен. Работещите мъже в страната са подложени на голям стрес, а сутиенът сякаш ги успокоява, обясни той. Мъжките сутиени са в бяло, розово и черно. Размерът на чашките е само А.

Те са най-популярни сред мъжете на 30 и 40 години. Търсят ги обаче и по-възрастни господа – на 50 и 60 години. Те са от поколението след войната, наричано често мъжествено. Възможно е сега тези мъже да реагират срещу стереотипа.

/БТА

Източник: actualno.com | 14 07 2009 - 08:00
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4018 пъти
Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.