Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Играчки

Колата влияе на секса

Изследването на Men’ Car показва, че водачите на BMW правят секс 2,2 пъти седмично. Плътно след тях са хората, каращи Audi, които правят секс 2,1 пъти в седмицата, тези на Volkswagen – 1,9 пъти, Ford – 1,7 пъти,…   още»

Литна първият соларен самолет

Прототипът на самолет, захранван със слънчева енергия, с който днес екипът на швейцарския любител на силни усещания Бертран Пикар полетя за първи път, се приземи …   още»
▪  Коментари

Британец боядиса Fiat 500 с... лак за нокти!

Повече от 4 дни бяха нужни на британеца Дейвид Шифт, за да разкраси своя Fiat 500 в розов цвят. Барби-украсата не е нещо ново за модното "чинкуеченто": през март миналата …   още»
▪  Коментари

Български учени разработват футболни отбори от роботи

Български учени разработват футболни отбори от миниатюрни роботи. Проектът е в областта на груповото управление на роботите и се реализира в партньорство с …   още»
▪  Коментари

Съвети към шофьорите за зимата

Гумите, акумулаторът и антифризът са основното нещо, което водачите трябва да спазят за едно безаварийно управление през зимния сезон.   още»
▪  Коментари

Нямаш застраховка - взимат ти колата

Жестоки санкции ще вкарват нередовните шофьори в пътя. Който бъде хванат зад волана без Гражданска отговорност, остава без кола.   още»
▪  Коментари

Продадоха кола на Бонд за 122 хил. EUR

Спортната кола Lotus Esprit Turbo от филма Само за твоите очи от 1981 г. беше продадена на търг в английското графство Оксфърдшир за 122 хил. EUR.   още»
▪  Коментари

Най-коментираните статии в тази категория:

Най-четените статии
Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.