Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Играчки

Швейцарци счупиха рекорда за най-мултифункционално джобно ножче в света

Меганожчето разполага с 87 инструмента, които могат да изпълняват 141 различни функции. Самият производител посочва, че ножчето е “най-малката работилница в света”.    още»

Литна първият соларен самолет

Прототипът на самолет, захранван със слънчева енергия, с който днес екипът на швейцарския любител на силни усещания Бертран Пикар полетя за първи път, се приземи …   още»
▪  Коментари

Британец боядиса Fiat 500 с... лак за нокти!

Повече от 4 дни бяха нужни на британеца Дейвид Шифт, за да разкраси своя Fiat 500 в розов цвят. Барби-украсата не е нещо ново за модното "чинкуеченто": през март миналата …   още»
▪  Коментари

Български учени разработват футболни отбори от роботи

Български учени разработват футболни отбори от миниатюрни роботи. Проектът е в областта на груповото управление на роботите и се реализира в партньорство с …   още»
▪  Коментари

Съвети към шофьорите за зимата

Гумите, акумулаторът и антифризът са основното нещо, което водачите трябва да спазят за едно безаварийно управление през зимния сезон.   още»
▪  Коментари

Нямаш застраховка - взимат ти колата

Жестоки санкции ще вкарват нередовните шофьори в пътя. Който бъде хванат зад волана без Гражданска отговорност, остава без кола.   още»
▪  Коментари

Продадоха кола на Бонд за 122 хил. EUR

Спортната кола Lotus Esprit Turbo от филма Само за твоите очи от 1981 г. беше продадена на търг в английското графство Оксфърдшир за 122 хил. EUR.   още»
▪  Коментари

Най-коментираните статии в тази категория:

Най-четените статии
Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.