Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Семейство & Приятели

Karierist.com » Мъжки свят » Семейство & Приятели »

Учените казват, че мъжете, които се занимават с домакинската работа, възбуждат жените

Както показа изследването, най-добрия начин да си върнете романтиката в отношенията е да накарате партньора да върши домакинската работа. Жената ще се изморява по-малко, ще се чувства ценена и ще има желания за любов преди лягането, пише Courier Mail.

Резултатът на изследването демонстрира, че партньорът, който е готов да поеме част от домакинската работа, дава на жената усещането, че я уважават и разбират. Добър бонус е и факта, че женат няма да харчи цялата си енергия за да се занимава с домакинството, а ще има възможност да отделя време за чаша вино или хубаво кино в компанията на любим човек в края на деня. Разделянето на домакинските задължения може да бъде добро решение за повечето проблеми в брака.

Но, какво да се прави, когато съпругът помага в домакинската работа, но интимния живот не става по-добър? Например, 31-годишната Шерон Брисбейн отбелязва: “Ние имаме 2-годишната дъщеря и това е чудесно да бъдеш майка! Това запълва живота ми с нов смисъл, но аз не смятам това за много секси”.

“Аз не усещам себе си като «апетитното мамче», а по-скоро обратното. Чувствам се виновна и ние отбягваме да говорим за това. След като прекарвам цял ден с дъщеричката си и приготвям вечерята, най-последното нещо за което мисля е как да угаждам на мъжа си в леглото. В дните, когато работя, след седем вечерта очите ми направо се затварят” – добавя Шерон.

Сексологът Лауре Берман отбелязва, че няма нищо странно в това, че след раждането на децата сексуалния живот минава на втория план. Пиковете и паденията стават във всеки отношения и е важно да не се допусне рутината в сексуалния живот да стане норма. Удовлетворяващите и двамата партньори сексуални отношения са един от най-важните аспекти на здрав брак, отбелязва експертът.

Източник: karierist.com | 15 04 2008 - 02:55
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4771 пъти
Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.