Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Семейство & Приятели

Karierist.com » Мъжки свят » Семейство & Приятели »

17 дребни неща, които ще Ви направят по-добър съпруг, баща и просто мъж

1.
Започнете да спестявате по няколко лева на месец. За една година ще съберете достатъчно, за да зарадвате цялото семейство с нов телевизор или с хубав уикенд или с друга някаква хубава изненада.

2.
Отделете повече внимание на децата си, не чакайте те да пораснат. Станете пример за тях, защото детските спомени остават за цял живот.

3.
Направете нещо за къщата си. Разбира се, жените могат да забиват пирони и да сменят крушки, но на тях винаги им е приятно, когато проявяваме грижа за дома.

4.
Научете се да готвите едно ястие, което да харесва на цялото семейство. Можете да го готвите два пъти в годината, но тези обеди или вечери семейството Ви ще помни дълги години.

5.
Резервирайте маса за хубава вечеря и поканете съпругата си без да има повод за това.

6.
Започнете да спортувате. Никой не чака да правите рекорди, затова ако не сте го правили досега, можете да започнете с лесни упражнения в рамките на 15-20 минути 2-3 пъти в седмицата.

7.
Кажете «благодаря» на хората, на които отдавна искате да благодарите за нещо, но все не намирате време за това. Една благодарност ще Ви отнеме 15 минути, но може да се помни от човека 15 години.

8.
Отделете време за своите родители. Най-добре е ако намерите възможност да прекарате с тях цял ден. Заведете ги на ресторант, помогнете им за „мъжката работа” у дома, просто говорете с тях.

Източник: karierist.com | 2 08 2007 - 22:45
Към тази статия има 2 коментара | Прочетена 8770 пъти
Виж коментарите Остави коментар Пиши на приятелПиши на приятел
Още статии в тази категория
Вашите коментари към "17 дребни неща, които ще Ви направят по-добър съпруг, баща и просто мъж":

Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.