Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи …   още»

Адреналин

Безопасност при полицейска проверка

Ако бъдете спрени от полицията за проверка, макар и да знаете, че не сте извършили нарушение – подчинявайте се безпрекословно! Всяко неподчинение може да се окаже опасно за живота и …   още»

Пентагонът качва жени на подводници

Пентагонът обяви, че ще предприеме действия, за да позволи на жени да служат на борда на подводниците на военноморския флот на САЩ.   още»
▪  Коментари

САЩ гонят талибаните с хеви метъл

Специалните служби на САЩ вкарват в действие ново оръжие за борба срещу талибаните в изолираните племенни райони в Южен Афганистан.   още»
▪  Коментари

Русия отпуска милиони за ядрен космически кораб

Руското правителство ще задели през 2010 г. 500 млн. рубли (17 млн. долара) за финансиране на проект за създаване на космически кораб с ядрени двигатели.   още»
▪  Коментари

На хотел в Космоса през 2012 г.

Компанията, която планира да отвори космически хотел, смята да приеме първите си гости през 2012 г., въпреки критиките, поставящи под въпрос инвестициите и времето за …   още»
▪  Коментари

Седмият космически турист полетя

Поредният космически турист излетя днес. Канадският милиардер Ги Лалиберте, който е собственик на известния Сирк дю Солей, полетя от космодрума Байконур към …   още»
▪  Коментари

Кацането на Луната: Теориите за конспирация са живи

Дори теориите за конспирация понякога трябва да се вземат насериозно. Всяка седмица Роджър Лониъс, главният историк на Националния авиационен и космически музей …   още»
▪  Коментари

Най-коментираните статии в тази категория:

Най-четените статии
Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.