Мъжки свят

 

Нови статии
Коя нация е шампион по консумация на алкохол в Европейския съюз и къде се нареждат българите в тази …   още»
Компанията на красива непозната жена може да увеличи нивата на стресовите хормони при мъжа до …   още»

Адреналин

Войниците на бъдещето ще ходят по стени

Войниците на бъдещето ще могат да използват специални костюми “Спайдърмен”, за да ходят по отвесни повърхности и дори да залепват за тавани.   още»

Пентагонът качва жени на подводници

Пентагонът обяви, че ще предприеме действия, за да позволи на жени да служат на борда на подводниците на военноморския флот на САЩ.   още»
▪  Коментари

САЩ гонят талибаните с хеви метъл

Специалните служби на САЩ вкарват в действие ново оръжие за борба срещу талибаните в изолираните племенни райони в Южен Афганистан.   още»
▪  Коментари

Русия отпуска милиони за ядрен космически кораб

Руското правителство ще задели през 2010 г. 500 млн. рубли (17 млн. долара) за финансиране на проект за създаване на космически кораб с ядрени двигатели.   още»
▪  Коментари

На хотел в Космоса през 2012 г.

Компанията, която планира да отвори космически хотел, смята да приеме първите си гости през 2012 г., въпреки критиките, поставящи под въпрос инвестициите и времето за осъществяването на мултимилионния проект.   още»
▪  Коментари

Седмият космически турист полетя

Поредният космически турист излетя днес. Канадският милиардер Ги Лалиберте, който е собственик на известния Сирк дю Солей, полетя от космодрума Байконур към Международната космическа станция на борда на руския космически кораб Союз. Така той стана седмият космически турист в историята.   още»
▪  Коментари

Кацането на Луната: Теориите за конспирация са живи

Дори теориите за конспирация понякога трябва да се вземат насериозно. Всяка седмица Роджър Лониъс, главният историк на Националния авиационен и космически музей Смитсониън във Вашингтон, посвещава време на развенчаването на една от тези теории, любима във времето - че астронавтите Нийл Армстронг и …   още»
▪  Коментари

Най-коментираните статии в тази категория:

Най-четените статии
Реклама


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.