Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Жълтото атакува гардероба

Жълтият цвят се превърна в любим за повечето модни дизайнери. Дали това ще е рокля, сако или джинси, модерните дами обезателно трябва да имат нещо жълто в гардероба си, ако искат да бъдат в крак с последните тенденции.

Лола Голденберг, която изучава цветовете, не е учудена от тазгодишния моден акцент. Тя предвиди това още миналата година в доклада си за преобладаващия цвят на подиума. “Жълтият цвят е много индивидуален. Това е цвят, който много открива. Смелостта да се носят жълти дрехи показва смелостта да подчертаете вашата личност. А когато става въпрос за креативност и екстравагантност, винаги ще се сблъскваме с жълтия цвят”, казва Голденберг.

Редакцията на германското модно списание “Бригите” планира да покаже модната жълта линия. Това няма да е лесно, защото жълтият цвят много трудно се съчетава с другите цветове.

“Човек понякога иска да изненада околните, да изрази смелост, и въпреки това е необходимо да се комбинира този цвят с останалите дрехи от гардероба си. Естествено, недопустимо е да имате само жълти тоалети в гардероба си”, казва главната редакторка на списанието Ен Валер.

Живите тонове не отиват на всички, особено на русокосите жени. Но няма нужда

Източник: dariknews.bg | 10 02 2009 - 16:21
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 6484 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.