Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Обувките са най-желаният моден обект от жените

Обувките са обект номер едно на желанията и мечтите на жените. Изводът е направен след международно проучване на италиански седмичник, проведено сред читателките в Австралия, България, Хърватия, Гърция, Индия, Италия, Холандия, Великобритания, Русия и Сърбия. Над 50 000 отговори на въпроси на списанието са били анализирани в рамките на изследването.

Дънките са дрехата, от която никоя жена не би се отказала, твърди още проучването. 45% от италианките, 64% от австралийките и 85% от индийките не могат без дънки в гардеробите си. Обувките обаче са копнеж номер 1сред модните обекти. Така мислят 63% от рускините, 49% от гъркините, 45,5% от италианките. Освен това обувките са и най-колекционираният предмет, пред който никоя жена не може да устои. Изключение в това отношение правят единствено индийките, които предпочитат да колекционират шалове.

За да достави удоволствие и за да се извърши на спокойствие, пазаруването трябва да се прави от жената, когато е сама, а не в компания. Така мислят 65,5% от сръбкините и хърватките и 51,5% от италианките. Индийките пък предпочитат да се съветват с приятелки при пазаруването си, въпреки че 94% от тях пазаруват импулсивно. 53% от гъркините пък си купуват дадена дреха, след като са мислили дълго преди това. 50% от италианките и 78% от рускините смятат, че модните списания са крайно необходими, за да ги информират за тенденциите.

Източник: prontosofia.com | 13 01 2009 - 13:06
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 4539 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.