Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Миниполи в синьо и лилаво доминират тази зима

Тесните къси поли, носени с ботуши ще са на мода и през зимата... Минидрешката е задължителна през тази зима и никоя жена няма да може да избяга от тази тенденция, твърдят италианските експерти по стил.

Минидрехите ще доминират във всички възможни варианти – от увиващи тялото меки роклички, под които се вижда шарен чорапогащник, до тесни къси поли, носени с ботуши.

Който иска пък може да избере десени в геометрични форми в стил 60-те години. Онези, които харесват модата от 80-те години, могат да се спрат на минидрешки от трико или жарсе, “обновени” чрез така модерната днес яйцевидна форма или чрез налагането на няколко пласта един върху друг.

Вариациите на студено – от синьо до лилаво – ще бъдат господари в цветовата гама. В дъгата от модерни цветове влизат още и пурпурно и пембе. Допускат се и някои тонове на оранжевото, комбинирани умело с бордо или с лилаво.

Valentino:

Източник: news24.bg | 17 09 2008 - 16:21
Към тази статия още няма коментари | Прочетена 5063 пъти
Още статии в тази рубрика


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.