Кариеристка

 

Нови статии
Какво е това женска работа? Съществува ли изобщо …   още»
Мъжете в Исландия и жените в Кипър са изложени на най-…   още»

Стил & Гардероб

Karierist.com » Кариеристка » Стил & Гардероб »

Сивото е хит през зимата

Ако все още имате съмнения кой цвят е абсолютният хегемон в зимния гардероб, е крайно време да се отървете от тях. Тази година сивото би по точки иначе непоклатимото черно и бе безапелационно обявено за цвят “must have” от световните дизайнери.

Вариациите са всевъзможни – сребристо, графит, асфалт, метал, скреж.... Култът към сивото е отличителна черта и на последната колекция на италианската марка Motivi, пише в. “Монитор”.

Ценителите я разпознават по раздвижения стрийт стил и ултрамодерното звучене на всяко едно нещо, независимо дали става дума за колан, обувки, туника или палто.

Този сезон дизайнерите на бранда се справиха с на пръв поглед непосилната задача да вклинят сивото във философията си на “фешън еуфория”.

“Лунна светлина” е темата, в която екстазът по този цвят достига връхната си точка. Сребърни и заскрежени декорации са накацали върху памучните блузи и мохерните жилетки и се комбинират перфектно с бели кадифени панталони и златни аксесоари.
Източник: club.bg | 3 01 2008 - 05:54
Към тази статия има 1 коментара | Прочетена 7819 пъти
Виж коментарите
Още статии в тази рубрика

Вашите коментари към "Сивото е хит през зимата":


© 2006-2012 Евро Адвайзър ЕООД (Evro Adviser Ltd.) Общи условия Декларация за поверителност
All Rights Reserved. Всички права запазени. Съдържанието на тези страници е под защитата на Закона за авторското право. Условия за използване на информация от Портал Кариерист.